12 октомври, 2007

Класическата мисъл: из архивите на "Имаш поща"

Известно е че види ли написан адрес и телефон "по телевизора" целокупният български народ се чувства длъжен да пише, да се обади, да се изкаже.

Моите приятели от "Имаш поща" ме снабдиха с един триумф на мисълта, създаден 
от анонимен зрител на предаването. Приятно четене:



"Здравей Гала,
Водиш едно от най-хубавите предавания. Самата ти си хубава, умна, образована, с отличен правоговор.
Затова е тъжно, че твоите началници те задължават да се обличаш по недостоен начин. Не може да бъде да се харесваш с гол пъп, гол корем, деколте, да се явяваш по комбинезон пред публиката, която е облечена прилично. Пейо ти каза че е грозно да се явяваш пред цяла България по бельо. Видяла ли си мъж да излиза по потник с гол корем? Хубаво е, че повечето водещи са облечени нормално. Твоите началници те мразят, щом те карат да носиш извратено облекло. (ОБЪРНИ)
"...Ще разберете кой чрез мен те кани тук." Грешка! Правилно е кой чрез нашето предаване те кани, не чрез теб, ти не си предаването.
Отказах се да гледам това предаване заради извратеното ти обличане. "Голяма работа, един зрител по-малко. Не е загуба." Една капка отрова ще ти отрови цялото ядене и една лъжа катран в меда - целия мед. Наистина е жалко една толкова хубава жена да си показва постоянно корема и да си мисли, че това е добро. Дали ще се осъзнаеш и ще дойдеш на себе си - това остава на твоя сметка!"


6 коментара:

DITA каза...

Ахахахаааа!!
Култово, има ли още??

Nik каза...

Има. По-добри! Ще дойдат.

DITA каза...

Чакам с нетърпение :)

Анонимен каза...

мухихахахаххихухухихаихахахахахах ::D

Анонимен каза...

niki hubavo e ,sme6no,oba4e nee li grubo da se poblikuvat taka pisma na zriteli i to ot kuhnqta na "ima6 po6ta"

Анонимен каза...

p.s
nali v kraina smetka na bazata na pismata na tozi celokupen narod sa6testvuvat i tazi boza i palna promqna/koeto ne e zle nikak/.ne si ritaite hlqba