12 юли, 2009

Рап казус в Парламента

Новото Народно събрание още не се е сбрало, а медийните драми около него започнаха със завидно творческо безсилие. Една от най-обсъжданите теми миналата седмица се оказа присъствието на 26 годишния Тодор Йосифов, известен като Маниака. Какво ли не се изговори и изписа за участието му в следващия Парламент. Самият той започна да обяснява на чудесен източен диалект как рап римите са зад гърба му.

Е голяма работа! Рапър в Парламента. За мен е много по-трагично присъствието на тв водещата от СКАТ Калин(к)а, спечелила си вечна слава като превъплъщение на чистата и неподправена глупост. Честно казано, учудващо е как и вестници, и телевизии, и избиратели преглътнаха някак Надежда Михайлова като външен министър, чиято предишна биография е повече от скромна. Или Сергей Станишев като министър-председател, което е дебютната му професия в живота... ТОВА вече си заслужаваше да бъде анализирано. Не виждам какво толкова страшно има в някой, който по време на късното си тийнейджърство е редил рап рими. Това не може да е критерий за неговите качества.

Днес се чу, че Йосифов дори може да бъде "отзован" или "изтеглен" от Народното събрание, за да не дразни хората. И журналистите. И всичко това защото е летен сезон, няма много новини и се търсят измислени сензации... Ако Маниака ще е най-големият кусур на управлението на ГЕРБ, паметник да му издигнем...!

1 коментар:

Анонимен каза...

Бум, мада факъъъъ!