19 февруари, 2009

Пей с Мадона в София

Мадона ще закрие новата част турнето си "Sticky and Sweet" в София и ще иска да пее с българската публика. Малко преди края на всеки свой концерт, тя кара хората да изберат песен, която да изпее заедно с тях. След обстойно проучване и анкета в най-големия й форум, избраната за България песен е "SECRET". Не е "тайна", че Мадона много обича тoва парче, а освен това се оказва, че е сред най-популярните й хитове в България. Досега тя е пяла песента по поръчка на публиката само в един град - Хюстън, Тексас (САЩ). У нас ще бъдат подготвени специални плакати с надпис "Our request song is SECRET"! Нека Мадона чуе как хиляди гърла пеят заедно с нея. Ако харесвате идеята, можете да чуете песента от тук: http://mmlegends.com.

Можете да усетите атмосферата от подобно изпълнение, гледайки това:



Инициативата набира скорост във facebook. Сред включилите се е Амебата - един от организаторите на концерта. Включете се в нея на адрес:

http://www.facebook.com/group.php?gid=128059980275

4 коментара:

Анонимен каза...

интересно ми е как така решихте че нейно величество ще ви пее по поръчка та опищяхте навсякъде?
за над 80 концерта от първата част на търнето колко фен рикуеста изпълни?

Анонимен каза...

навит съм, ама може ли друга песен да пее :)

Анонимен каза...

може ли и аз да пея

Анонимен каза...

Дори само веднъж да се е съобразила с искането на публиката (сещам се за Open Your Heart на някой от американските концерти), си заслужава да се пробва. Но ако искате да сте контра само заради удоволствието от това да се плюе нещо, така или иначе не можете да бъдете убедени.