02 февруари, 2008

Вучковщини



Ако в събота вечер нямате планове да излизате, не ви се гледа филм, не сте си с гаджето и не сте ценител на драматичните истории на "Имаш поща", същестува реална опасност да попаднете на логорийното предаване на самопроовъзгласилия се за професор Юлиан Вучков. Телевизионното чучело, което се гордее, че раздава по 45 автографа средно на ден, е автор на някои от най-светлите мисли на демокрацията, които спокойно могат да послужат за пример именно за времената, които "професорът" громи с такава настървеност. Най-добрите му попадения са събрани от Уикипедия в букет, от който ще ви предложа най-ярките цветчета:



За сензорните си възприятия:

"Боже, Боже! Слушам и не вярвам на очите си!"



Към драгия зрител:

"Абе, Аланкоолу, колко книги си написал ти, бе?!"



В помощ на закъсалите:

"-Защо моята жена не ще да ми прави кавали?
-Прекалено личен въпрос господине. Първо си оправете вие кавала,може би не работите добре със собствения си кавал и може би заради това тя не ще да ви прави кавали."



За порното:

"Вие не забелязвате ли, че в тия порно филми няма нормален секс. Там господстват и вилнят лезбийките! Абе какво става бе? Изглежда, че всичките тея автори на порно филми се управляват от свръх богати лезбийки, изглежда! Ама то е лезбийство зверско, гнусно, отвратително. Ама тия жени се ближат, те се разчекват, те се мачкат! Те се режат! Те си служат с триони, с търнокопи едва ли не! С ножове, с изкуствени гумени и пластмасови членове, които са по-големи едва ли не от цялата фигура на унижаваната и на мачканата жена!"


Не знам да се смея ли, да плача ли... Ама май ще се посмея.

Наскоро един познат, който е живял няколко десетилетия във Франция, ме попита защо тук толкова хора толкова често си пеят. Отговорих му: "В България ако не пееш, трябва да виеш..." Та така. Ако не се смееш, ще трябва да пееш...

Няма коментари: